Samenkomst buurtwerking Sint-Jozef Bredene-Sas

Samenkomst buurtwerking Sint-Jozef Bredene-Sas

14 oktober 2018 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op zaterdagnamiddag 29 september werden de buurtwerkers van de parochie Sint-Jozef in De Caproen vergast op koffie en taart. Deze lieve mensen zorgen ervoor dat er bij blije en droevige momenten in het leven een kaartje terechtkomt in de brievenbus bij de mensen in hun buurt. Ook zij die nieuw in de wijk komen wonen, mogen rekenen op een ‘welkom’ vanwege de parochie. Dit lovenswaardige initiatief, nu onder impuls van Marleen Tuerlinckx, werd decennia geleden in het leven geroepen door de toenmalige parochieraad. Ook vandaag engageren een twintigtal personen zich verder hiervoor en nemen deze taak ter harte. Een ‘dikke merci’ was hier dan ook nog eens op z’n plaats.

Mensen die zich willen engageren in de buurtwerking kunnen best contact opnemen met Marleen Tuerlinckx (0495 44 31 21 of tuerlinckxm@live.be)