Kerstfeest bij Samana-Bredene

Kerstfeest bij Samana-Bredene

3 januari 2024 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op zaterdag 16 december vond het kerstfeest bij Samana-Bredene plaats in De Caproen. Voorzitter Dirk heette de 102 aanwezigen welkom. We begonnen om 13.30 u. met de gebedsdienst met communie-uitreiking, die volledig in het teken van kerstdag stond en voorgegaan werd door ons bestuurslid diaken Ronny. De dienst werd opgeluisterd met verschillende kerstliederen dankzij de digitale wereld nl. de iPod. De lectoren waren vrijwilligers. Een uurtje later was er koffie met kerstgebak. Lekker! Om 15 u. was er een optreden van Patrick en Els, een duo dat live veel kerstliederen bracht zowel Nederlandstalige maar ook enkele anderstalige. Zij hadden ook apparatuur mee om een echte kerstsfeer te scheppen met hun belichting en met de versiering die de vrijwilligers al aangebracht hadden. Zo  zaten we midden in het kerstgebeuren. Er was een pauze voorzien om de dorstigen te laven. Daarna werd het optreden verder gezet tot rond 17 u. Het publiek luisterde heel aandachtig en genoot van het mooie gezang. Dan was het tijd voor de koffietafel en iedere aanwezige kreeg nog een geschenkje aangeboden. Dirk bedankte iedereen voor hun aanwezigheid en zeker ook de vele vrijwilligers.
(Rita Vanhaelst)