Traktaat voor leden kinderkoor O.-L.-Vrouwecollege Vuurtorenwijk

Traktaat voor leden kinderkoor O.-L.-Vrouwecollege Vuurtorenwijk

20 juli 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op donderdag 23 juni kregen de kinderen van het kinderkoor een traktaatje (hapje en drankje) en werden ze ook uitvoerig bedankt voor het mooie voorbije jaar met wekelijkse repetities over de middag en af en toe eens een optreden (in elke schoolmis en soms eens in een parochiale viering).
Na de Vissersmis van 19 juni kregen onze jongens en meisjes veel lof van de grote mensen. Proficiat – we waren fier op jullie!
Tijdens het traktaat werden de zangertjes ook gehuldigd. Wie het meest naar de repetities kwam, kreeg een extra geschenkje (uit onze wereldwinkel) en iedereen kreeg van directeur Jan een prachtige oranje zak (met wat snoep, ballons en een potlood in) – als bedanking voor de mooie gezangen…
We wensen jullie een mooie vakantie en kijken al uit om je terug te zien in het kinderkoor in september!  (pastoor Dirk)

De mooie groep van het kinderkoor OLVO
Evelien, Alicia en Kailey waren dit jaar het meest aanwezig