Bedankingsfeest kinderkoor OLVO-Vuurtorenwijk

Bedankingsfeest kinderkoor OLVO-Vuurtorenwijk

1 juli 2018 Uit Door decaproen@hotmail.com

Het schooljaar zit er al een tijdje op en meteen zijn de repetities voor ons kinderkoor ook twee maand stopgezet. Op het einde van juni hadden we nog een dankmoment met een hapje en een drankje. En ook met kleine prijsjes voor de trouwste koorleden. Het kinderkoor was dit jaar met zo’n 30 kinderen en we hadden 31 repetities en 7 optredens. Vaak sloten de kinderen aan bij de volwassenen van ons St.-Antoniuskoor. We kunnen de kinderen niet genoeg bedanken natuurlijk voor die mooie, leuke en fijne momenten iedere donderdag over de middag. Ook dank aan de leerkrachten voor de ondersteuning en het helpen stimuleren van de kinderen.

Gezellig samenzijn kinderen kinderkoor
Anna, Amalia en Ruth kregen de hoofdprijzen