Onze vormelingen in de kijker

Onze vormelingen in de kijker

28 augustus 2020 Uit Door decaproen@hotmail.com

In de maand september mogen wij eindelijk de uitgestelde vormsels met onze jongeren vieren. Zaterdag 19 september vieren we in St.-Theresia, zondag 20 september in St.-Antonius, zaterdag 26 september in St.-Jozef en zondag 27 september in St.-Rikier. Graag stellen we de komende weken onze vormelingen en hun catechisten even voor. We wensen onze vormelingen een mooi feest straks en we danken onze catechisten voor hun (reeds jarenlange) inzet!

St.-Antonius (Vuurtorenwijk)

Reeds in november trokken de vormelingen van Sint-Antonius op startweekend naar Tiegem en daar maakten we van de 4 verschillende groepjes reeds groepsfoto’s.

V.l.n.r. bovenaan Iluna De Roover, Xyliana Rau, Kyara Bruynooghe; onderaan: Brian De Coninck, Caitlin Bruynooghe, Jaron Broucke en catechist Johan Devoldere
V.l.n.r. bovenaan helper Johan Maertens, Aarjen Dossche, Amber Beernaert, catechist Wendy Brissinck; onderaan: Kjanaïka Cattoor, Lucas Willem en Lander Dendooven
V.l.n.r. bovenaan Parsival Versweyveld, Jayden Vercnocke, catechist Brigitte Dekee; onderaan: Pieter Molleman, Zita Brutyn en Taylor Dawson
V.l.n.r. bovenaan helper Willy Cogghe, Elona Vyvey, Amelie Moyersoen, Dylano Vereecke, catechist Viviane Verleene; onderaan: Eva Bakeroot, Emiliano Vereecke en Maia Bäumer

Sint-Theresia (Duinen)

Wat een vreemd jaar is het geworden. Ook onze vormselcatechese kon er niet onderuit. De vormelingen zijn op 29 augustus nog eens samengekomen om hun uitgestelde vormsel voor te bereiden. Het werd een mooie dag en ook poseerden ze graag voor de foto om zich nog eens aan jullie voor te stellen. De samenkomst ging door in De Caproen. Proficiat aan deze mooie groep. Jullie zullen zeker nog een mooi uitgesteld vormsel beleven. Om de coronamaatregelen in acht te houden, hebben we de groep in 2 gesplitst. Zo zal op 19 september een eerste groep gevormd worden om 9.30 u. en een tweede groep om 11 u.

Groep 1: Robbe Boncquet, Lore Decoene, Iben Lamelyn, Jochen Loose, ilyana Lyneel, Julie Meyers, Charlotte Mollet, Leatitia Mordant, Nathan Mordant, Justine Van Geluwe, Sara Van Wambeke, Alexis Vanhouttegem, Fé Verstraete, Mininga Weisser, Wannes Boelens, Julie Carlon, Romy Debaene, Noah Vercouillie
Groep 2: Shenya Bossier, Lander Christiaen, Robbe Clevers, Emma De Ruyter, Keanau De Wever, Fabio Dewulf, Hanni Despodt, Lemoni D’Hondt, Manon D’hulster, Rens Dufour, Jorben Goes, Leontien Ingels, Thimothy Lansiers, Tjorven Loncke, Filip , Ethan Valcke, Roos Vanmoesche , Thomas Van Rystriger

Sint-Rikier (Dorp)

Dit zijn de vormelingen van St.-Rikier.

Deze jongeren worden gevormd op zondag 27 september: Iben Van Thomme, Zippe Coopman, Yanaika Versluys en Iben Bollenberg (Chloë Bultinck ontbreekt op de foto)

Sint-Jozef (Sas)

In het weekend van 5-6 september trokken de vormelingen van Sas en Dorp in voorbereiding op hun vormsel op weekend naar Merkenveld in Loppem. Op 26 september zullen 39 jongeren hun vormsel ontvangen tijdens twee vieringen in de Sint-Jozefskerk.

Groep 1 (13.30 u): Amy d., Brandon M., Chinouk V., Eliza V., Flynn D., Gabriel V., Justen V., Kato P., Keano D., Kenji V., Kyento Z., Lukas V., Milan V., Noa R., Rune C., Tayron R., Thalissa D., Xander D., Yana E. en Yaro D.
Groep 2 (15.30 u.): Aaron T., Aiden D., Amber P., Amy C., Caro D., Elise C., Ella V., Imani N., Jelle M., Joye V., Lleyton D., Selena D., Selenia M., Thaissa M., Wout B., Yben B. en Zytha P.
(c) UM