Seniorenfeest op de Vuurtorenwijk

Seniorenfeest op de Vuurtorenwijk

29 november 2018 Uit Door decaproen@hotmail.com

“Een mooi gezicht wordt oud, een mooi lichaam verandert, maar een mooi mens zal altijd een mooi mens blijven”

15 november – Vanaf 11.15 u. werden de 94 ingeschreven leden verwelkomd aan de inkomdeur. Zowat drie kwartier later was het een algemene welkom door Ginette, voorzitster en gevolgd door een bezinning gegeven door Willy: “Oud worden is de enige manier om lang te leven… niet oud worden, maar ouder… en leeftijd is net als wijn: hoe ouder, hoe beter!” Daarom werden wij getrakteerd met een glas cava! Bij dat aperitief werden de 95-, de 90-, de 85- en de 80-jarige OKRA-leden vernoemd en verwend met een fles porto en een grote doos luxe pralines! Heerlijk en dank!!

Wat later mochten wij meer dan proeven van de bereide paëlla of bereide kip… en nog eens en nog eens! Lekker! De aankoop van lotjes mocht niet ontbreken en intussen was de vloer geregeld bezet door danslustigen. Na het fijn dessert bij de koffie begon de tombolatrekking en zoals gewoonlijk mocht menig lid met lege handen huiswaarts keren en anderen hadden zakken tekort om alles weg te stoppen. Veel gewaardeerde dank aan alle bestuursleden om hun inzet bij alles klaar te zetten en nadien om alles op te ruimen!  
(Willy)