Quiz bij OKRA-Vuurtoren

Quiz bij OKRA-Vuurtoren

6 oktober 2021 Uit Door decaproen@hotmail.com

Na die lange stille coronatijd konden we eindelijk onze leden een activiteit aanbieden. Op donderdag 23 september werden we verwelkomd in zaal Vuurtoren met koffie en plakjes cake! Het werd een quiz, opgesteld door Jacky, bestuurslid, knap werk en veel dank erom! 34 leden speelden mee, pijnigden hun schoolgeheugen en zochten samen per tafel naar de antwoorden.

Moderator van de quiz: Jacky. José was onze logistieke medewerker. Reimond en Jenny mochten onze juiste of foute antwoorden noteren en punten geven. Jenny bezorgde ons telkens een nieuw quizblad en haalde het ingevuld werk weer op… zo tienmaal.

1. logo’s herkennen. 2. is het A of B. 3. vlaggen herkennen. 4. wie van de drie.  5. namen van zangers en  angeressen. 6. spreuken. 7. wat en waar (zoals vrouwke Pis). 8. waar ben ik in Oostende. 9. het herkennen van afkortingen. 10. TV- intro’s: dat was het moeilijkste!

De winnaars waren de spelers van tafel 6. Proficiat!! Ze hadden 111 juiste antwoorden op de 140 vragen. Zij werden beloond met een fles wijn. Iedereen ging blij naar huis met een pot confituur als troostprijs.

Tussendoor konden wij aan elkaar onze corona-ervaringen vertellen. Dank aan iedereen en tot een volgende activiteit!
Willy