Onze jeugdbewegingen trokken op kamp

Onze jeugdbewegingen trokken op kamp

22 september 2021 Uit Door decaproen@hotmail.com

Onze jeugdbewegingen trokken deze zomer op kamp en bezorgden ons een verslagje en wat foto’s…

Chiro Sas Bredene trok op kamp naar Peer

Samen met FC De Kampioenen trokken we van 1 tot 10 augustus op kamp naar Peer. We beleefden er 10 dagen vol plezier, gelach en vriendschap. Jammer genoeg zat het weer niet altijd mee, toch kon het onze pret niet bederven. We speelden (vuile) spelen, werkten samen, maakten vrienden voor het leven en kijken nu terug op de 10 dagen die onze vakantie compleet maakten. (Aurélie)

Chiro Nelle (Vuurtorenwijk) trok naar het Ardense Steinbach

Steinbach was een droom. Een heerlijke plek midden de natuur, met de Oost-Ourthe die door de bivakplaats trok. Het was er 10 dagen een paradijs voor jong en oud. Zovele mooie momenten, van spel en plezier, van zang en ook af en toe eens wat stil vallen. Bezinning met leiding, een viering met iedereen, een dankmoment bij iedere maaltijd….

Maar het meest van al viel de grote inzet van de leiding op, een echte ploeg met veel creativiteit – aangevuld met gedreven kookouders, die hun beste maaltijden serveerden… En…het grote enthousiasme natuurlijk van de kinderen. Steinbach – een bivakplaats uit de duizend – om nooit meer te vergeten! We zagen er niets dan blije gezichten, helpende handen en jonge mensen die voor elkaar wilden leven…

Bivakterrein Chiro Nelle
Brugje over de Oost-Ourthe te Steinbach
Aankomst in station te Gouvy
Dansje
Prachtige landschappen in Steinbach
Duiding door leidster Jolien
Dropping
Lachende gezichten
Winterprogramma
Riviertocht
Zangstonde
Viering
Opkuis