Eerste communie in St.-Antonius

Eerste communie in St.-Antonius

8 juni 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op zondag 29 mei was er een mooie Eerste Communieviering in de St.-Antoniuskerk. 26 kinderen vierden samen met hun ouders en familie en ook heel wat parochianen…Wij waren heel blij dat alles rustig en vooral sterk gedragen werd door de ouders, die hun kinderen – samen met onze scholen – voorbereid hebben. De leerkrachten leerden de liedjes aan, gaven de catechese en leefden enorm mee. Ouders hielpen bij versiering, het misboekje, het schrijven van tekstjes, het helpen met het toneeltje van de roeping van de eerste leerlingen door Jezus. “Jezus roept ook jou bij je naam” was het thema. Een duidelijke oproep voor iedere aanwezige. Dankjewel, beste ouders. Dankjewel leerkrachten om jullie samenwerking! Dankjewel misdienaars, het St.-Antoniuskoor en het kinderkoor van het O.-L.-Vrouwecollege. Wij zagen na de viering – mede dank zij jullie – niets dan blije en tevreden gezichten. God zij dank!