OKRA Bredene viert Paasfeest

OKRA Bredene viert Paasfeest

11 mei 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op dinsdag 19 april waren zo’n 92 OKRA-leden aanwezig op het Paasfeest in De Caproen. Omdat er reeds een podium stond voor het musicalweekend dat volgde, werd de zaal voor de gelegenheid anders ingericht. En dit bleek goed mee te vallen. Na de verwelkoming door voorzitter Marnix ging priester Nikolaas voor in een bezinnend moment, waarbij tekst en liederen mekaar afwisselden. Hij kreeg hierbij de hulp van lectoren Noël, Roger, Anita, Frieda en Ronny. Een stuk taart in de vorm van een vogelnestje en een lekker kop koffie werden vervolgens geserveerd. Geen feest zonder een streepje muziek en dit werd op het mooie podium verzorgd door Phil Lesley en een orgelist. Evergreens en Nederlandstalige nummers passeerden de revue. Enkelen waagden zich zowaar aan een danspasje.

De namiddag werd afgesloten met het verorberen van twee paashazen, met en zonder rozijnen. Iedereen keerde voldaan en tevreden terug huiswaarts.