Vastenviering OLVO Vuurtoren

Vastenviering OLVO Vuurtoren

28 februari 2024 Uit Door decaproen@hotmail.com

Dinsdag 20 februari vierden leerlingen en leerkrachten van OLVO Vuurtoren de start van de veertigdagentijd en van hun project ‘Samen, plezant, sterk’, een vakoverschrijdend solidariteitsproject voor basisscholen bij de Broederlijk Delencampagne van 2024, in verbondenheid met de kinderen in Congo.

Het werd weer een heel mooie viering met veel liederen, een toneeltje over de parabel van de Barmhartige Samaritaan (door 3A) en bij de communie kwamen alle leerkrachten naar voor om de communie zelf uit te delen, ieder aan zijn of haar klas. Ook het kinderkoor was weer paraat en trok de ganse school mee in het samen zingen. Proficiat aan de werkgroep schoolpastoraal en alle leerkrachten en directeur die de christelijke inspiratie op zo’n momenten blijven behartigen.