Monster-koffiestop in VBS Duinen

Monster-koffiestop in VBS Duinen

26 maart 2019 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op vrijdag 15 maart vond bij VBS Duinen een koffiestop plaats ten voordele van Broederlijk Delen. Nicole, onze steun en toeverlaat, had de koffie en de thee al klaargemaakt! Om 8 u. trotseerden enkele leerkrachten de kou en de snijdende wind en vatten post aan de schoolpoort met deze verwarmende drankjes. Ouders, grootouders en voorbijgangers die Broederlijk Delen wilden steunen, konden voor een vrije bijdrage een kopje koffie of thee nuttigen terwijl ze de kinderen naar school brachten. Er ontstond een gezellige babbel én onze kartonnen inzamelkop vulde zich geleidelijk aan met muntjes en zelfs briefjes. Er werd in totaal ruim 115 euro ingezameld. Een dikke dankjewel aan alle gulle gevers!