VBS Duinen blikt terug op een geslaagd feestweekend

VBS Duinen blikt terug op een geslaagd feestweekend

12 oktober 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

VBS Duinen vierde van donderdag 15 tot en met zaterdag 17 september met “Generation Celebration” hun vernieuwde en ‘vergroende’ school. Gedurende deze vier dagen werden alle generaties, die er ooit op school zaten, uitgenodigd. Ook alle leerlingen, ouders, grootouders, vrienden, sympathisanten, geïnteresseerden… waren welkom. Op donderdagavond werd de feestweek gestart met een optreden van Piv Huvluv (die ooit leerkracht was op de school). De vrijdagavond was er een academische zitting gevolgd door een plechtige opening van de nieuwe gebouwen. Tot slot kon je op zaterdagmiddag genieten van “Tien om te zien”. Iedereen was er welkom voor een optreden van alle kleutertjes en alle kinderen van de lagere school. Ook directeur Tom werd verrast met een verjaardagsliedje. Tevens kon je ook de innerlijke mens versterken want je kon er koffie, lekkere pizza’s, hamburgers en drankjes krijgen. De directeur was inmiddels bezig met het geven van interactieve rondleidingen in de vernieuwde school. Aan het einde van de feestweek, op zaterdagavond dus, werd de winnaar van de televisie uitgeloot. Oud-leerling Thomas van Rijsbergen, was de gelukkige. Zo zie je maar, het was een opendeurweekend om nooit meer te vergeten. 
(Brigitte Van der Poel – kleuterleidster)