Boeken kaften bij WZS De Caproen

Boeken kaften bij WZS De Caproen

28 september 2021 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op zaterdagnamiddag 4 september tussen 14 en 16 uur konden onze gezinnen met schoolgaande kinderen opnieuw aan de slag in De Caproen om hun vele boekjes en schriftjes te kaften. We stelden hiervoor een ruim assortiment aan kaftpapier ter beschikking én onze helpende handen. Sylvie en Linda, vrijwilligers bij WZS De Caproen, zorgden voor een warm onthaal en het nodige materiaal. We kregen extra hulp van Adelheid Coulier die haar stickermachine ter beschikking stelde en zo de boekjes en schriftjes een persoonlijke toets gaf met een zelf ontworpen sticker met hun naam erop. Dit jaar waren ook Veronike Vervaecke, brugfiguur binnen het gemeenschapsonderwijs, en Kim Castelein van De Springplank uit Bredene van de partij. Zij boden de ouders een helpende hand bij het kaften en een luisterend oor bij de vele vragen die ouders hadden. Dankjewel voor die vele helpende handen!
(Johan Vervaeke)