Kerstversiering in de St.-Antoniuskerk

Kerstversiering in de St.-Antoniuskerk

26 november 2019 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op maandag 25 november kwamen 15 vrijwilligers een ganse voormiddag samen in de Sint-Antoniuskerk om de kerk te voorzien van grote kerstbomen, de Adventskrans en een gloednieuwgemaakte kerststal (deze zomer gebouwd door Jan De Meyer en Daniel Ollieuz). Het was wel weer een zwaar werkje maar vele handen maken hier letterlijk het werk veel lichter. En achteraf werd er met een kop koffie en een druppel nog naarstig nagepraat over de grote vragen van het leven.

BRENG OOK JIJ EEN CADEAUTJE ONDER DE KERSTBOOM?
Zoals al verschillende jaren, vragen wij om kerstgeschenkjes onder de kerstbomen in de kerk te brengen: die zullen wij dan verloten tijdens de Kerstmarkt en de opbrengst is voor het Noodfonds Vuurtoren, waarmee wij regelmatig behoeftigen op de wijk kunnen helpen en steunen. Dankjewel!

Enkele van onze sterke mannen en vrouw