Gezellige barbecue bij het St.-Antoniuskoor

Gezellige barbecue bij het St.-Antoniuskoor

17 augustus 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Het was – wegens corona – ook enkele jaren geleden dat we met onze koorleden nog eens gezellig konden samenzitten op onze jaarlijkse barbecue. Die is bedoeld als dank voor alle trouwe koorleden die op repetities en de zondagse vieringen ten dienste staan van onze liturgische vieringen. Dankjewel lieve mensen en koorleider Dirk voor de vele uurtjes van jullie vrije tijd! Onze kerkgangers krijgen zo iedere zondag een enorme ondersteuning in het zingend samenzijn! De barbecue ging door op zaterdagavond 16 juli in de tuin van de pastorie. Ieder koorlid bracht iets mee en Jan D. coördineerde alles en was vuurmeester van dienst. Een mooie en geslaagde avond, waarna iedereen weer tevreden naar huis ging. Op zondagmorgen waren er opvallend meer koorleden present om voor ons te zingen! Mooi!