20 jaar Oxfam Wereldwinkel op de Vuurtorenwijk

20 jaar Oxfam Wereldwinkel op de Vuurtorenwijk

In april 2017 bestaat onze wereldwinkel op de Vuurtorenwijk precies 20 jaar. Al die jaren mochten we beroep doen op vele vrijwilligers. Dagelijks was de winkel wel enkele uren open. Allemaal voor het goede doel, voor een rechtvaardige wereldhandel, voor rechtvaardige prijzen voor de boeren in het Zuiden…

Een moment om dank te zeggen voor ieders inzet, in het bijzonder aan Edwin en Christine die daar met veel bezieling dagelijks hun vrije tijd in steken. En hopelijk nog vele jaren.

Nu vonden we het wel eens tijd om na zovele jaren opnieuw een oproep te doen naar nieuwe vrijwilligers, die wat willen bijspringen en helpen, die eens een aantal uurtjes in de winkel willen staan, al was het maar af en toe eens in de maand…

Oxfam Wereldwinkel Oostende Vuurtorenwijk

Jacob Besagestraat 61
8400 Oostende
Tel: (059)32 02 15
e-mail: oostende-vuurtorenwijk@oww.be