Herabonnering Kerk&leven

Herabonnering Kerk&leven

25 oktober 2021 Uit Door decaproen@hotmail.com

Een laadpaal voor het leven

Ons persoonlijke en kerkelijke leven kende het voorbije anderhalve jaar een slopende periode. Het coronavirus ontregelde alles wat ons dierbaar was en leidde soms tot moedeloosheid. Op zulke momenten ontdekken we wat ons dierbaar is en waaruit we energie en hoop putten. Met Kerk&leven willen we de wekelijkse leverancier van positieve energie zijn voor onze lezers. Een laadpaal voor het leven, als het ware. Wie in ons blad leest over al het goede, mooie en waardevolle in de samenleving, binnen en buiten de Kerk, voelt zich helemaal opgeladen. Onze artikels – lokaal, diocesaan en nationaal – proberen een voedingsbron te zijn voor harten en geesten.

Ook in 2022 willen wij heel graag een laadpaal zijn. Elke week vallen we bij onze abonnees in de bus, als opkikker in een samenleving die wel wat positiviteit kan gebruiken. Mogen we jullie dus vragen om zeker je abonnement te verlengen, of voor het eerst een abonnement te nemen. Samen schenken we de samenleving een laadpaal voor het leven.

Hernieuw je abonnement voor ons parochieblad KERK&leven!

Voor 44 euro kun je nu al je abonnement hernieuwen voor 2022. Gelieve daarvoor te storten op rek. BE62 0689 3637 3561 (van parochieblad PE Galilea Bredene-Vuurtoren). We brengen hiervoor een gans jaar ‘goed nieuws’ over wat er gebeurt in onze pastorale eenheid, in onze geloofsgemeenschappen, in onze verenigingen,… Zo blijven we met elkaar verbonden.

Vernieuw daarom vandaag nog je abonnement! En misschien kan je ook nieuwe mensen aanspreken om ons te vervoegen?