CD&V Bredene schenkt som aan Sint-Vincentius

CD&V Bredene schenkt som aan Sint-Vincentius

2 november 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Elk jaar schenkt CD&V-Bredene een deel van de opbrengst van de rommelmarkt in de Vloedstraat en omgeving aan een organisatie met een nobel doel. Heel wat mensen hebben het, zeker in de huidige crisisperiode, moeilijk om de touwtjes aan elkaar te knopen. De vereniging Sint-Vincentius Bredene Dorp-Duinen organiseert elke woensdag en zaterdag een voedselbedeling. Zij houden ook jaarlijks een spaghettimaaltijd voor mensen die bij hen aankloppen.

In Bredene maken ongeveer een 30 tot 35-tal mensen gebruik van deze voedselbedeling door Sint-Vincentius. Daar zijn heel wat gezinnen bij die het steeds moeilijker krijgen om maandelijks rond te komen. Dergelijke initiatieven verdienen dan ook de nodige aandacht. Het is prachtig dat dergelijke solidariteit bestaat in onze gemeente. CD&V-Bredene draagt Sint-Vincentius een warm hart toe en schenkt daarom aan deze vereniging voedingsproducten voor een bedrag van 300 euro.

(tekst en foto Marc Mahieu)