Schenkingen aan WZS De Caproen en St.-Vincentius

Schenkingen aan WZS De Caproen en St.-Vincentius

26 november 2019 Uit Door decaproen@hotmail.com

ACV BREDENE
Naar jaarlijkse gewoonte ging ook dit jaar een deel van de opbrengst van de 20e editie van de Smoefeltoer naar een goed doel. Welzijnsschakel De Caproen en St.-Vincentius Duinen-Dorp mochten voedselkarren ontvangen ter waarde van elk 250 euro. Bovendien werden deze karren nog ruim aangevuld door de zaakvoerder van AD Delhaize in Bredene-Duinen. ACV Bredene betreurt de toenemende armoede en steunt daarom beide organisaties in hun strijd tegen dit onrecht. Om dit te counteren is er een sterke sociale zekerheid nodig. ACV West-Vlaanderen zet daarom de komende jaren een campagne op om onze sociale zekerheid te versterken. Alle info op www.iedereenbij.

Vertegenwoordigers van ACV Bredene, Welzijnsschakel De Caproen en St.-Vincentius Duinen-Dorp aan de vestiging van AD Delhaize © eigen foto

CD&V BREDENE
Naar jaarlijkse gewoonte schenkt CD&V-Bredene een deel van de opbrengst van de rommelmarkt in de Vloedstraat/Ploegstraat/Tarwestraat en Akkerstraat aan een goed doel of een sociale vereniging. Dit jaar werd gekozen voor Welzijnsschakel De Caproen, die zich al jaren inzet voor de meest kwetsbaren in Bredene. Met de gift van 500 euro werd onder meer een multifunctioneel beeldscherm voor hun werking in ‘t Sjarelkot aangekocht.

Een delegatie van het CD&V-bestuur en van WZS De Caproen met een symbolische cheque en het nieuwe beeldscherm. © eigen foto