Fietsclub OKRA-Bredene

Fietsclub OKRA-Bredene

29 september 2021 Uit Door decaproen@hotmail.com

De fietsclub OKRA-Bredene rijdt op maandag en woensdagnamiddag rond de 53 km aan een tempo van 17 à 18 km per uur. We verzamelen om 13.45 u. in de Breendonklaan nabij POC De Caproen te Bredene waar we om 14 u. vertrekken. Alle Okraleden van gelijk wel trefpunt zijn welkom met gewone of elektrische fietsen. Niet-leden mogen gerust verschillende malen komen proef – meerijden. Aansluiten blijft een vrije keuze.

Onze veiligheid staat voorop en daarom rijden we met gele Okrahesjes aan en worden we begeleid door vier wegkapiteins conform de wegcode. Twee wegkapiteins helpen de fietsgroep drukke banen over.

Op maandag 13 juni 2021 stond de ‘Walrave route’ op het programma. Onder een zon met wolken reden wij richting Stene naar Mariakerke. Over Raversijde ging het naar Leffinge waar de koffie of iets anders stond te wachten in Café De Swaene. De terugtocht verliep over Slype en via de Zwarte weg naar Snaaskerke en zo verder langs de vaart Nieuwpoort-Plassendale richting Bredene. Het werd een veilige en deugddoende fietstocht van om en bij de 55 km.

Inlichtingen steeds te verkrijgen bij Jos Devisscher, 0497 02 50 67,  josdevisscher@hotmail.com

(c) Johan Vervaeke