Steun actie Welzijnszorg!

Steun actie Welzijnszorg!

19 november 2021 Uit Door decaproen@hotmail.com

Dit jaar voert Welzijnszorg opnieuw campagne rond wonen, met de nadruk op uitsluiting en discriminatie. Niet kunnen wonen, dat is pas écht onleefbaar. Jouw gift, jouw engagement… maken wel degelijk het verschil voor Welzijnszorg. In al die werkingen, projecten, schakels, verenigingen waar mensen in armoede samenkomen om elkaar te versterken, elkaar moed in te spreken, elkaar informatie te geven… Samen staan mensen sterker. Help Welzijnszorg om deze mensen te helpen. Omdat we solidair tegen armoede willen zijn.

Adventskalender

We bieden je een rijke mix van gebeden, doordenkers, fragmenten uit de Bijbel, het dagboek van Robby, een opdrachtje, verhalen van mensen die dagelijks vechten tegen armoede… Uiteraard staat wonen en een plek krijgen om een thuis te maken, centraal. De kalender voelt zich overal thuis in de keuken, op het nachtkastje, op je bureau of op het toilet… Overal waar je af en toe even tijd over hebt.
Prijs:  2 euro

Set van vier adventskaarsen

Dit jaar bieden we nieuwe, kleine bolle rode kaarsen, ideaal om op een adventskrans te zetten.
Prijs: 10 euro


Tekstenboekje Spoor ZES ‘Drempels & stempels’

Op zoek naar een fris tekstje, een leuke uitsmijter of een treffende getuigenis? Het tekstenboekje staat vol korte, snedige teksten en methodieken om overal te gebruiken, zelfs na de advent.
Prijs: 1,80 euro


Soep op de Stoep

Een lekker kopje verse soep voor een goed doel. Waar krijgt een mens het warmer van? In het weekend van 4 en 5 december bieden we na de vieringen in St.-Jozef, St.-Theresia en St.-Antonius een beker overheerlijke en zelfgemaakte soep aan. In St.-Rikier doen we dit na de viering op 28 november.
Prijs: een vrije bijdrage voor de projecten van Welzijnszorg

De campagne van Welzijnszorg kan je ook steunen kan door te doneren via BE 21 0000 0000 0303 of online.