Sober Maal op ’t Sas

Sober Maal op ’t Sas

11 maart 2019 Uit Door decaproen@hotmail.com
(c) J.V.

Op Aswoensdag werd de aftrap gegeven voor de campagne van Broederlijk Delen in de federatie. Na de viering in de St.-Jozefskerk, waarbij alle aanwezigen voorzien werden van een stevig kruisje op het voorhoofd, volgde een sober maal met soep en boterhammen in De Caproen. Na een inleidend woordje van Roger, die de verschillende activiteiten in de federatie overliep, volgde een bezinnend momentje. De soep en bruine boterhammen werden door allen gesmaakt, een gezellige babbel ontbrak niet. Na de maaltijd werd nog de campagnefilm vertoond rond César en Leonarda in Guatemala. Jammer dat de laptop het halfweg de film liet afweten door oververhitting. Dat komt ervan als je ‘warme mensen’ samenbrengt!
(J.V.)

(c) J.V.
(c) J.V.
(c) J.V.