Eerste communie in St.-Antonius

Eerste communie in St.-Antonius

6 oktober 2021 Uit Door decaproen@hotmail.com

Zaterdag 25 en zondag 26 september hadden de Eerste Communievieringen plaats in de St.-Antoniuskerk op de Vuurtorenwijk. Zaterdag waren er 15 kinderen, zondag 10 kinderen, die voor het eerst mochten aanzitten aan de Tafel van de Heer. De kinderen en ouders waren heel goed voorbereid en samen met de leerkrachten van onze 2 scholen mochten we genieten van enthousiaste en mooie vieringen. Met veel dank aan iedereen die zich daarvoor ingezet heeft en die de gelovige opvoeding van onze kinderen wil blijven behartigen.

“Met Jezus hand in hand” was het thema van de EC-vieringen (c) Bea Leurs
Eerste Communicanten St.-Antonius: groep 1 – zaterdag 25 september (c) Bea Leurs
Eerste Communicanten St.-Antonius: groep 2 – zondag 26 september (c) Bea Leurs