Warme oproep om mondmaskers te maken!

Warme oproep om mondmaskers te maken!

19 maart 2020 Uit Door decaproen@hotmail.com

OPROEP VANWEGE FERM (vroegere KVLV)

In alle ziekenhuizen en zorgcentra snakt men naar extra materiaal. Er is een tekort aan verschillende dingen, maar ook en vooral aan mondmaskers. Daarom wordt een oproep gedaan om zelf mondmaskers te maken die op hoge temperatuur wasbaar zijn, zodat ze ook ontsmet kunnen worden. Die kunnen bezorgd worden in de ziekenhuizen en zorgcentra, maar natuurlijk ook om zelf te gebruiken (regelmatig verversen en wassen!).
FERM wil daar natuurlijk ook zijn/haar schouders onder zetten. Op de onderstaande link kom je op de pagina van FERM waar je uitleg krijgt en waar je ook een patroon vindt dat volgens de norm is. www.samenferm.be/mondmaskermaken

OPROEP VANWEGE FEMMA

FEMMA zoekt vrouwen die “mondmaskers” willen maken voor Familiehulp. Zij werken in de thuiszorg en zijn broodnodig voor onze ouderen die thuis alleen wonen. Daar er een groot tekort is en de meeste mondmaskers naar ziekenhuizen gaan heeft Familiehulp aan FEMMA gevraagd om mondmaskers te maken. Alles wat je moet doen vind je via deze link:
https://www.femma.be/nl/blog/artikel/femma-helpt-familiehulp-aan-mondneusmaskers

Alle hulp voor beide initiatieven is welkom. Alvast bedankt.