Eerste communie in St.-Jozef

Eerste communie in St.-Jozef

16 oktober 2021 Uit Door decaproen@hotmail.com

In Bredene-Sas hadden we net als andere jaren twee eerste communievieringen op zaterdag 9 oktober in de St.-Jozefskerk, samen goed voor zo’n 36 stralende gezichtjes. ‘Met Jezus hand in hand’ was het thema met het verhaal van de Barmhartige Samaritaan als leidraad doorheen de viering, dat trouwens in toneelvorm gebracht werd. We mochten dit jaar weer rekenen op een volle kerk. Ook de zon was van de partij  en dit maakte het geheel nog zo feestelijk. De kinderen hadden hun tekstjes en liedjes goed geoefend. Pastoor Dirk leidde de viering in goede banen, hierbij ondersteund door Marleen en Johan. Een mooie groepsfoto mocht als herinnering niet ontbreken. Dankjewel aan de catechisten en juffen van de Don Boscoschool en Europaschool voor dit fijn moment.
(JV)

Eerste Communie Bredene Sas (groep 1) (c) Herman Defurne
Eerste Communie Bredene Sas (groep 2) (c) Herman Defurne