Nieuwjaarsfeest KVLV Bredene

Nieuwjaarsfeest KVLV Bredene

19 januari 2018 Uit Door decaproen@hotmail.com

Nadat we het oude jaar feestelijk uitzwaaiden, was het op maandag 8 januari tijd voor een feestelijk begin van 2018. Zo’n kleine dertig KVLV-dames waren op post in Bistro Molendorp voor een feestelijke namiddag. We startten de namiddag met een glas bubbels en heerlijke hapjes, begeleid door onze nieuwjaarswensen. Hilda had een nieuwjaarsbrief gemaakt waarmee ze ons voor het nieuwe jaar al het beste toewenste. Ze werd zelf in de bloemetjes gezet voor haar jarenlange inzet voor KVLV Bredene en in het bijzonder voor haar 10-jarig voorzitterschap. Daarna kregen we Annelies’ zelfgemaakte appeltaart voorgeschoteld met koffie of thee naar hartenlust. Overheerlijk!

KVLV gaat dit jaar verder met de kookdemonstraties in de namiddag maar er staan ook een aantal avondactiviteiten op het programma o.a. op 29 maart een avond rond Wellness en Beauty in Ter Sydelinghe. We werken ook samen met CM Bredene en KVLV Vlissegem om zo het aanbod uit te breiden. We hopen zo nieuwe mensen te mogen ontmoeten op onze KVLV-activiteiten. Meer informatie vind je op de Facebookpagina van KVLV Bredene of via melibij@telenet.be.
(Christel)