Heropstart vieringen in alle kerken

Heropstart vieringen in alle kerken

3 juli 2020 Uit Door decaproen@hotmail.com

Zaterdag 20 en zondag 21 juni was het zover. We mochten weer in gemeenschap samenzijn om liturgie te vieren in alle kerken van onze pastorale eenheid. Handgel bij het binnenkomen, de stoelen anderhalve meter uit elkaar, stewards – een coronasuisse anno 2020 – met gele hesjes die alles in goede banen leidden, communie vanop afstand, de liedjes zachtjes mee neuriën, het was anders dan anders. Maar het deed wel deugd om elkaar terug te zien en om de liturgie opnieuw samen te kunnen beleven. Blij dat jullie er bij waren!
Hierbij enkele foto’s van een geslaagde heropstart.

Heropstart in Sint-Antonius (Vuurtorenwijk)
Heropstart in Sint-Theresia (Bredene-Duinen)
Heropstart in Sint-Jozef (Bredene-Sas) (c) JV
De stoelen herschikt in Sint-Rikier (Bredene-Dorp) (c) NV
Ook in de Visserskapel worden de maatregelen gerespecteerd (c) JV