Winnaars kerststallenwandeling bekend

Winnaars kerststallenwandeling bekend

1 maart 2023 Uit Door decaproen@hotmail.com

Tussen 17 december en 8 januari mochten we weer stappen (of fietsen) tussen de verschillende kerken en kerststallen in onze pastorale eenheid. Zo’n 26 volwassenen en 11 kinderen onder de 14 jaar ondernamen de tocht en genoten van de mooi opgezette kersttaferelen. Allen losten ook de vier rebussen op en lieten het antwoordformulier achter in één van de dozen. Uit de reacties achteraf vonden velen dit een mooie uitdaging.

We geven graag nog even de juiste oplossingen die mee:
Mensen van goede wil geloven dat vrede kan in deze wereld
Mensen van goede wil volgen de ster die naar de ander leidt

Met de ogen van hun hart zullen zij overal het kind herkennen
Welkom zijn zij die goed nieuws verkondigen

Iedereen vond deze vier zinnetjes en zo belandden alle namen in de pot. We vroegen pastoor Dirk om twee namen te trekken die een prijsje zouden krijgen. Voor de volwassenen werd dit Franky Ghysel uit de Nukkerwijkstraat in ‘t Sas. Voor de jongeren viel Orphee Doulyazal uit de Torhoutsesteenweg in Oostende in de prijzen. Zij stapte de tocht mee met Young Spirit en de vormelingen van ’t Sas. Beiden winnen een mooi gevulde mand met producten uit de Wereldwinkel in de Vuurtorenwijk.  
(Johan Vervaeke)

In de categorie volwassen mocht Franky Ghysel een flink gevulde mand van de Wereldwinkel ontvangen (c) Johan Vervaeke

Orphee kreeg als winnaar bij de jongeren een mandje met versnaperingen uit de Wereldwinkel (c) Johan Vervaeke

We ontvingen een mooie foto van Maud, eerste communicant van ’t Sas, die dapper mee stapte samen met het gezin (c) Maaike Verbeke