Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

20 december 2023 Uit Door decaproen@hotmail.com

BLIJF VERBONDEN!

Velen onder jullie zij geabonneerd op Kerk&Leven, dat wekelijks bij de leden in de brievenbus valt. Een rijk gevuld blad met vele interessante artikels. Wist je dat je je als abonnee ook kan aanmelden om de vele artikels digitaal te kunnen lezen. Tot op heden is dit echter niet mogelijk voor de lokale bijdragen.

Daarom heeft onze pastorale eenheid sedert enkele jaren een mooie website, waar ‘goed nieuws’ uit onze vier parochies verschijnt. Wie graag wekelijks de interessante nieuwtjes met mooi beeldmateriaal uit onze pastorale eenheid in de mailbox krijgt, kan vanaf nu inschrijven op de nieuwsbrief. Daartoe dien je je eenmalig te registreren via onze website www.bredenevuurtoren.be. Bij het rubriekje ‘Abonneer je op onze nieuwsbrief’ kan je je naam, voornaam en e-mailadres invullen. Dan hoef je enkel nog via de e-mail die je krijgt te bevestigen (kijk hiervoor eventueel in je ‘ongewenste mail of spam’). Vanaf dat moment krijg je het lokale nieuws uit onze pastorale eenheid wekelijks op vrijdag in je mailbox.

Niet alleen visueel maar ook informatief biedt de website heel wat mogelijkheden.
Hopelijk mogen we je binnenkort verwelkomen als abonnee op de nieuwsbrief!
Laten we via deze (digitale) weg ook in 2024 met elkaar verbonden zijn.
(Johan Vervaeke)