Campagne Welzijnszorg succesvol afgesloten

Campagne Welzijnszorg succesvol afgesloten

29 december 2021 Uit Door decaproen@hotmail.com

In de vier kerken van onze Pastorale Eenheid Galilea hebben wij ons in de voorbije Adventsperiode ingezet voor Welzijnszorg, voor projecten van armoedebestrijding, en zijn we opgekomen voor ‘leefbaar wonen voor iedereen’.

1. In de liturgie brachten wij dit uiteraard te sprake en in iedere kerk werden huisjes gemaakt waar we iedere week lichtjes bij aanbrachten. Dankjewel voor de liturgische werkgroepen die dit helpen verzorgen hebben.

Huisjes in de St.-Antoniuskerk
Huisjes in de St.-Jozefskerk

2. In al onze kerken werden adventskaarsen, bezinningsboekjes en adventskalenders verkocht. In totaal verkochten we samen 798,70 euro.

3. Ook hielden we overal een “Soep op de stoep” ten voordele van Welzijnszorg. Enkele vrijwilligers verkochten lekkere soep en velen gaven daarvoor een mooie gift. Totale opbrengst van onze 4 kerken: 461,50 euro

4. En dan was er op de 3e zondag van de Advent de jaarlijkse omhaling t.v.v. Welzijnszorg. Totale opbrengst over de 4 parochies: 648,75 euro

HARTELIJK DANK AAN IEDEREEN DIE DE CAMPAGNE GESTEUND HEEFT.
In totaal kunnen we dus 1.908,95 euro overbrengen aan de kerkelijke Adventsactie Welzijnszorg!