Chiro Sas op kamp in Couvin

Chiro Sas op kamp in Couvin

21 september 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Deze zomer trok Chiro Sas op bivak naar Couvin, een stad in de provincie Namen. Het bivakhuis was een prachtige parel verstopt in de natuur, met een prachtige privé-zwemvijver, een houtenbalken parcours en een rivier die door het bos ernaast stroomde. We waren met een kleine bende, maar hebben ons geamuseerd voor duizend. We hebben elke dag genoten van het mooie weer door zotte activiteiten te doen. Zo hebben de oudste gasten op kamp zelfs hun grenzen verlegd. Dit door een berg te beklimmen. Het was een groot avontuur, eens we boven waren was het uitzicht geweldig. Chiro Sas doet leven! De leiding is een toffe bende samengesteld uit allemaal verschillende mensen die hun eigen kwaliteiten hebben, ieder is uniek. Maar wat we gemeen hebben is onze liefde voor de Chiro.

Door deze liefde voor de Chiro zij we dan ook op 18 september opnieuw gestart voor een nieuw en onvergetelijk Chiro jaar. Het is alvast geweten dat Chiro Sas wat spoorloos was in het straatbeeld maar dankzij die nieuwe liefde en veel motivatie is er een grotere vastberadenheid gegroeid om onze Chiro terug in vuur en vlam te zetten.