Voedselbedeling Sint-Vincentius Dorp & Duinen

Voedselbedeling Sint-Vincentius Dorp & Duinen

13 mei 2020 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op zaterdag 2 mei startten we de reguliere voedselbedeling weer op. Daar we financieel gesteund werden door de Koning Boudewijnstichting konden we onze mensen een speciaal pakket aanbieden met vers vlees, vleesbeleg, groenten en fruit. Er werd tevens gezorgd voor de lichaamshygiëne in de vorm van douchegel, shampoo en toiletpapier. Wij, de vrijwilligers, waren heel tevreden om deze blije gezichten te zien bij het krijgen van deze ongewone producten. Gewoonlijk krijgen de mensen enkel degelijke producten van de Europese gemeenschap, maar dit zijn conserven en droge voeding. Dus iets extra’s is zeker welkom. In de loop van de volgende weken kunnen wij, in deze coronatijd, onze mensen nog wel eens verwennen met gezonde voeding. 
(Jeannot)