Klantendag Oxfam-Wereldwinkel Vuurtorenwijk

30 september 2019 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op zaterdag 12 oktober is iedereen welkom in onze wereldwinkel voor onze jaarlijkse Wereldwinkeldag. Je kunt er een lege chocoladeverpakking van om het even welk merk komen ruilen voor een gratis Bite tot Fight-chocoladetablet van 200 g.

Oxfam Wereldwinkels strijdt al jaren voor een eerlijk alternatief voor arme boeren die geen leefbaar inkomen krijgen voor hun werk. De gemiddelde boer in Ivoorkust verdient vandaag 1/3e van een leefbaar inkomen. Oxfam Wereldwinkel steunt deze boeren en met jullie hulp willen we de strijd aangaan voor een eerlijke chocoladesector. Met jouw aankoop kunnen we een fikse, extra premie rechtstreeks aan de boerenorganisaties betalen.

Spring dus zeker eens binnen (tussen 10 en 17 u.) in onze winkel in de J. Besagestraat 61 op de Vuurtorenwijk en je krijgt nog wat meer informatie en de kans om onze vrijwilligers te leren kennen. En wie nog een stap verder wil zetten kan zich steeds aansluiten bij onze ploeg en meewerken in onze winkel. Wij zijn immers steeds op zoek naar nieuwe mensen…

Meer info: https://www.oxfamwereldwinkels.be/winkels/oostende-vuurtorenwijk/