Vrijwilligers St.-Theresia komen feestelijk samen

Vrijwilligers St.-Theresia komen feestelijk samen

17 augustus 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Eind juni 2022 : Na een druk werkjaar en het donkere corona-tijdperk, mogen de vrijwilligers van de Sint Theresiaparochie de riem er even afleggen. Alvorens het zomerseizoen aan te vatten, vond de kerkraad het raadzaam om eens samen te zitten met alle vrijwilligers van de parochie. Eind juni werden alle mensen uitgenodigd voor een welkomstdrink en een hapje om daarna nog te genieten van een fijne, verzorgde barbecue. Het werd een leuk onderonsje en menig vrijwilliger leerde ook nog enkele nieuwelingen kennen en waarderen. Was dit niet het doel van dit feestje? Natuurlijk werd ook aan één van de belangrijkste vrijwilligers, Erwin – die ons eerder dit jaar jammerlijk ontviel – nog postuum hulde gebracht door diaken Rudy. Even werd het stil aan tafel toen iedereen hem op zijn eigen manier herdacht. Micheline, zijn weduwe, kreeg nog een mooie foto als herinnering. In naam van alle vrijwilligers dank ik de mensen van de kerkraad St.-Theresia voor dit mooi initiatief. Misschien volgend jaar weer?