Adventsviering OLVO-Vuurtoren

Adventsviering OLVO-Vuurtoren

13 december 2023 Uit Door decaproen@hotmail.com

Donderdag 30 december was er opnieuw een viering in onze kerk. Als start van de Advent. In alle vieringen vertellen en spelen we dit jaar telkens één van de parabels van Jezus. Op deze donderdag was het de parabel van de 5 wijze en 5 dwaze meisjes. Mooi gebracht door leerlingen van 5b met hun olielampjes. Ook was er een lichtspel dat de klas 3a verzorgde. Daarna kwamen de kinderen rond de Adventskrans staan om het eerste kaarsje aan te steken. Het was bij momenten indrukwekkend stil in de kerk. De kinderen leefden duidelijk mee. En het kinderkoor zong mooie en passende kerstliederen en nodigde iedereen uit om volop mee te zingen. Weer een heel deugddoende viering! Proficiat aan de ganse school.