Kerststallen terug ‘op stal’

Kerststallen terug ‘op stal’

26 januari 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Iets meer dan een maand zorgden de kerststallen van de Confrérie voor wat meer kerstsfeer en kleur in de gemeente Bredene. Op maandag 10 juni haalden Johan, Frank, Freddy, Georges, Germain, Jos A., Sissi, Willy en ik de kerststallen weer op. We legden ook de kerstbomen in en vóór de Sint-Rikierskerk om. We genoten van een heerlijk zonnetje en we hielden het de hele morgen droog. Net toen we klaar waren stak de mist op maar die kon ons niet meer deren. Bij een glas bubbels, een lukke (dank je wel, Georges) en een stukje Christmas cake (dank je wel, Sissi) toostten we op het nieuwe jaar en evalueerden we de geslaagde kerststallenactie. Bedankt aan alle gezellen die de stallen plaatsten en weer opbraken, heel speciaal aan Germain voor het transport van de stallen en aan Robin Vandenbogaerde voor de opslagruimte voor ons materiaal en voor de materiële steun. Ook de gemeente zijn we dankbaar voor weer een jaar onderdak voor de stallen. 
(Dierk Rotsaert)