Kerstmarkt op de Vuurtorenwijk

Kerstmarkt op de Vuurtorenwijk

12 december 2018 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op zaterdag 8 december was het weer een hele klus om de jaarlijkse Kerstmarkt op de Vuurtorenwijk plaats te doen grijpen. Sedert donderdagmorgen was een hele groep vrijwilligers in de weer om alles voor te bereiden en kwamen ook vele parochiale verenigingen zaterdag hun standje of kraampje plaatsen.

Wegens het uitzonderlijk slechte weer (regen en vooral veel wind) werden we verplicht om ook in onze St.-Antoniuskerk verschillende standen een plaats te geven. Naast de prachtige kerststallententoonstelling zong ook ons kinderkoor 2x mooie kerstliederen en traden de lijndansers van OKRA ook op. Intussen was er ook een volle tent voor het optreden van Triplesec en verkochten onze 2 Chiro’s in de bartent heel wat drankjes. Er waren ook lekkere visjes, wafels, frietjes en worsten, oliebollen en Abdijproducten (verkocht door een speciaal overgekomen broeder uit Heimbach). Het voornaamste blijft natuurlijk dat velen weer eens flink samengewerkt hebben en wij mensen samen brachten – ook voor het goede doel! Dankjewel aan alle medewerkers!

Kinderen zingen voor Kerst…
Vrijwilligers Oxfam-Wereldwinkel
Verkoopstand door OKRA
Worsten en frietjes bij onze Chiroleiding
Kerststallententoonstelling in de kerk