Dirk Decoene: 25 organist in St.-Antonius

Dirk Decoene: 25 organist in St.-Antonius

11 mei 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op donderdag 28 april nodigde de kerkraad het Sint-Antoniuskoor (na hun wekelijkse repetitie) uit om samen een glaasje te komen drinken. Er was immers een mooie gelegenheid, want sinds 1 april was organist en koorleider Dirk Decoene 25 jaar in dienst op de Sint-Antoniusparochie. Hij kreeg van voorzitter André Delanghe een passend geschenk en werd ook overstelpt met lovende woorden. Dirk is een gewaardeerde beroepsmuzikant, die zijn koorleden weet te motiveren om wekelijks te blijven repeteren en iedere zondag (en op speciale vieringen) in de kerk te zingen en de volkszang te ondersteunen. Zo mogen wij iedere week genieten en meezingen in elke viering. Dankjewel en proficiat, Dirk, voor zovele jaren trouwe dienstbaarheid.