Chiro Speelvogels en Chiro Noorderwind gaan deze zomer op kamp!

Chiro Speelvogels en Chiro Noorderwind gaan deze zomer op kamp!

13 juni 2018 Uit Door decaproen@hotmail.com

Chiro Speelvogels (de jongenschiro) en Chiro Noorderwind (de meisjeschiro op de Vuurtorenwijk) trekken zoals ieder jaar op het einde van augustus op bivak. De jongens van 10 tot 20, de meisjes van 20 tot 29 augustus. Hun adres: Moorshof, Gellikerweg 4, 3740 Eigenbilzen. Verlangend kijken ze nu al uit naar enkele kaartjes van familie en vrienden… Beide groepen gaan steeds na elkaar en gebruiken hetzelfde kampmateriaal en kampthema. We verblijven er op een prachtige bivakweide aan het Albertkanaal, diep in Limburg, op een plek waar we ons weer thuis zullen voelen zoals wellicht nergens elders!

Enkele leidsters op de grote bivakweide