Seniorenfeest bij OKRA Vuurtoren

Seniorenfeest bij OKRA Vuurtoren

23 november 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op donderdag 10 november vonden 59 leden de weg naar zaal Vuurtoren om samen onze ‘jonkheid’ te vieren. Iedereen werd verwelkomd aan de inkom en bediend met een aperitief naar keuze. “Jij hoort er bij” zei Ginette, voorzitster, in haar welkomstwoordje. De aanwezige jarigen werden genoemd en bedacht met een geschenk: een fles wijn voor de heren en een doos pralines voor de dames: Monica, 90 jaar, Nicole en Roland, 85 jaar en Leona, Margriet, Walter, Henri en Reimond, 80 jaar.

Daarna volgde een koud buffet met vlees en vis en passende groentjes naar keuze met een passend wijntje… zoveel je wou en kon. We moesten niet verlegen zijn om ons bordje meer dan eens te vullen.

En dan: de onvermijdelijke lotjesaankoop… om de kas te spijzigen, zegt men… waarbij sommigen meer dan één prijs winnen en anderen alweer niets! En dan: het dansen… zoveel je wil en kan! De muziekmaker en de dansuitnodiger was Eddy “met de hoed”. En dan: de koffie bij de taart! En zo komt er alweer een einde aan een gezellig OKRA-namiddag met dank aan alle medewerkers voor en achter de schermen.
(Willy)